Bluefire

bluefirecaterers.jpg

Finalizing the last touch ups for BlueFire Carerers website.

I'm pretty happy with the simplistic fresh look created, and hopefully its enough tastefully done to get some customers.
Had to come up quickly with a logo and therefor I could also create the businesscard.


bluefirecaterersBC.jpg

6 Comments

He bro, Nette site hoor, ziet er strak uit, een paar kleine opmerkingen als ik mag ( alsof je me nu kan tegen houden)

Als ik op de site kom is het me niet meteen duidelijk wat de bedoeling is, Full menu is "forbidden" en niet duidelijk waarom. ( foutje in de site?) en vind de site erg traag met het laden van de overige pdfjes maar dat zou aan de afstand kunnen liggen.

logo vindt ik top en uitstraling zeer mooi rustig en duidelijk voor de ogen.
Greetz Bro

Hey Bro, bedankt voor je feedback! en ben blij datje er met een kam doorheen ben gegaan, dat kan ik goed gebruiken.
De full menu is nog niet in beschikking eigenlijk, dus dat is nog 1 van de puntjes waar ik op wacht. verders zijn alle andere pdf's nog idd rauwe vormen, ze veranderen elke keer van mening dus ik wacht even met tijd erin stoppen om ze economischer te maken que gewicht.

Wat zou je willen zien als je op de site kom om gelijk te weten wat de bedoeling is.. als je het kan verwoorden, snap dat dat ook niet altijd kan.

anyways tnx voor je response ennuh chauppaux voor je punten!

cheers bro!

Tja mis eigenlijk beeldmateriaal en of wat we Beleving noemen. zeg bv een foto van de chef of van de gerechten. ( als geld ontbreekt voor profi foto's dan foto's nemen van verse ingredienten of zo. staan nu maar 2 foto's op ( die heel mooi zijn) maar met eten ook verwacht je elke gang wat anders ( lees ook pagina) misschien een idee om de personal chef zich te laten voorstellen in of een filmpje of een tekst bericht met foto.

De contact gegevens zijn niet aanklikbaar of te selecteren

onthoud ajb het is maar een mening, hoop dat je er wat aan heb

haha.. tegek man, idd.. ik had geen of zeer slecht beeld materiaal gekreken, wat ik dus niet gebuikt heb. Ook hoop ik dat ze idd de persoonlijke touch willen doorvoeren die je netjes uitdrukt! Dan kan ik weer wat extra werk voor ze verrichten, het budget was op.. dit is al meer dan waar ze voor betaald hebben.. goed man dat je die punten ziet! Ik hoop gewoon dat ik hier verder mee mag borduren, aangezien er veel gedaan kan worden.

Cheers mate!

Als idee zou je www.houtop.nl kunnen laten zien
das voor hun genoeg inspiratie en voor genoeg dat je beter kan :D

tnx 4 de link, dat was idd wat ik ook voor ogen had in den beginnen, een meer persoonlijke site met veel goed graphics van lekker voedsel. Helaas kwamen ze met trieste zelf camera shots op de proppen en heb ik uit nood even wat gespeurt op het net en deze aangeschaft.. wie weet later meer.

Oh en de contact kan je bewust niet op klikken, dit om spam preventie redenen. Er zijn andere manieren om dit te voorkomen, maar dit is de simpelste en uiteraard goedkoopste.

Cheers

Leave a comment


Email will not be published
Website example